11701-1311 Ärnäsvägen 23 A, ledig lägenhet i Mariefred

  • 11 422 kr/mån
  • 3 rok 78 kvm

Snabbfakta

Välkommen till denna fantastiska nyrenoverade lägenhet som erbjuder både stil och komfort! Denna inbjudande 3a
med ett praktiskt kök är perfekt för dig som söker ett modernt och funktionellt boende.

Köket är modernt och välutrustat, med inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin som gör matlagningen och vardagslivet enkelt och bekvämt. De högkvalitativa materialen och den smarta designen gör köket till en fröjd att använda.

Lägenheten har eleganta parkettgolv som sträcker sig genom alla rum och skapar en enhetlig och lyxig atmosfär. Det stora helkaklade badrummet är både stilrent och praktiskt, med moderna detaljer som förhöjer din vardagskomfort.

Denna trivsamma bostad är belägen på våning 3 i ett flerfamiljshus och erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av utsikten och friska luften.

Tvättstuga finns bekvämt tillgänglig inom området, vilket underlättar vardagen. Området är omringat av skog, natur och grönområden, vilket ger dig möjligheten att njuta av lugnet och de natursköna omgivningarna. Här finns även barnvänliga gårdar samt närhet till både förskola och skola, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. Goda bussförbindelser i närheten gör det enkelt att ta sig runt.

Fastigheten har nyligen genomgått en stamrenovering, och i samband med detta renoverades badrummet till ett modernt och fräscht utrymme.

Ta chansen att flytta in i denna underbara lägenhet med närhet till både natur och stadens bekvämligheter.

 

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Ritning