Lediga parkeringsplatser i Helsingborg

Helsingborg

14 Listings

Lediga parkeringar i centrala Helsingborg.  Sök bland våra lediga prakeringsplatser på vår hemsida, vi har flera fastigheter i de centrala delarna utav Helsingborg med lediga parkeringar.

Vi är ett privatägt fastighetsbolag med många fastigheter i de centrala delarna av Helsingborg.

I våra annonser nedan hittar du de parkeringsplatser vi har lediga i Helsingborg just nu:

Klicka för att läsa mer »

Detta gör att ni alltid har nära till förskolor, skolor och kommunikationsförbindelser när ni hyr lägenhet av BroGripen.

Att hyra lägenhet i Helsingborg hos oss är enkelt och tryggt, vi värnar om våra hyresgäster och om er trivsel. Vi har många lägenheter i Helsingborg i olika storlekar och lägen, från den lilla studentlägenheten med kokvrå till större lägenheter för den växande familjen.

Våra lediga parkeringar i Helsingborg finner du i annonserna nedan. Vi har ingen bostadskö utan hos oss gör du en ny ansökan för varje ledig lokal du är intresserad av.

Vi har även lediga parkeringsplatser i Helsingborg.

 

Om Helsingborg:

Helsingborgs centrum ligger vid havet och det är också här ni hittar de flesta affärerna och restaurangerna.

För er som gillar sport och sportaktiviteter har ni Olympia arena där ni hittar det mesta inom idrott!

Populära grönområdet Gröningen finns också i den norra delen av Helsingborg. Där finns en stor lekplats, badbryggor, minigolf, restauranger, en stor gräsyta med grillplats, minigolf och en boulebana.

Det finns flera parker runt om i Helsingborg och strax utanför finns också vackra Sofiero slott där det under sommaren arrangeras konserter och erbjuds en fantastisk miljö att promenera i.

Om du har tänkt börja plugga på Campus och letar efter en hyreslägenhet i Helsingborg kan du enkelt ansöka hos Brogripen. Vi har hyreslägenheter som passar utmärkt till till studenter.

Helsingborg har också nära till hav och skog.

Vill du sen åka över till Danmark så tar du färjan över och du är där på 20 minuter! När du vill resa runt i världen når du flygplatsen Kastrup via direkttåg på lite över en timmes tid.

Kort och gott så erbjuder denna stad ett rikt kultur- och nöjesliv men erbjuder samtidigt lugnare alternativ för dem som föredrar det.

Det är verkligen en stad med allt och här hos oss kan ni hitta er nya lägenhet i Helsingborg.

Välkomna med er ansökan!

 

21981-9001 Ledigt garage i Helsingborg