12101-1375 Västerleden 16A, ledig lägenhet i Enköping

  • 8 230 kr/mån
  • 2 rok 65 kvm

Snabbfakta

Lägenheten är i lite äldre skick, ett funktionellt kök och badkar.

Balkongen blir din privata oas, perfekt för att njuta av morgonkaffet, läsa en bok i solen eller ha trevliga kvällar med vänner. Utsikten och den friska luften bidrar till en härlig boendemiljö.

För extra bekvämlighet har lägenheten även en klädkammare, som ger dig gott om förvaringsutrymme och hjälper till att hålla ditt hem välorganiserat och prydligt.

I hyran ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, vilket ger dig en förutsägbar boendekostnad. Du betalar endast för din hushållsel och internet, vilket gör det enkelt att planera din ekonomi.

Denna lägenhet ligger i ett attraktivt område med närhet till alla bekvämligheter du behöver. Butiker, restauranger och caféer finns på bekvämt avstånd, liksom grönområden och goda kommunikationer som gör det lätt att ta sig runt.

Missa inte chansen att flytta in i denna lägenhet med en hemtrevlig atmosfär

Lillsidan

Att bo på Lillsidan i Enköping är att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till både stadens bekvämligheter och vacker natur.

En fördel med att bo på Lillsidan är närheten till Enköpings centrum. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Det är också lätt att ta sig till och från Lillsidan med kollektivtrafik, vilket gör det bekvämt att pendla till jobbet eller ta sig runt i staden.

Ett annat plus med att bo på Lillsidan är att det finns många grönområden och naturreservat i närheten. Här kan man njuta av vacker natur, ta promenader eller cykla längs de vackra stigarna. Det finns även flera parker och lekplatser i området.

Ritning